Apatisk - En hel del information gällande att vara Apatisk och Apati

Apatisk - Dipl. Pykosyntesterapeut Gunilla Gustavsson

Apatiskt stöd hos Dipl. Pykosyntesterapeut Gunilla Gustavsson i Göteborg

I Göteborg finns det 27 samtalsterapeter och psykologer som har vana av apatiska personer och hantera apati varav Dipl. Pykosyntesterapeut Gunilla Gustavsson är en av dem. Både erfarenhet och inriktning skiljer mellan terapeuterna och samtalspsykologerna och de kan vara inriktade på olika typer av apatiska beteenden och därför kan det vara bra att jämföra med andra terapeuter i Västergötland eller enbart i Göteborg som är vana att stötta apatiska individer.

Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig som är apatisk bör du kunna definiera graden av din apati och om du vet varför du känner dig apatisk och håglös. En hel del nyttig fakta om apati och likgiltighet kan du hitta på olika samtalsterapeuters hemsidor. Eftersom det finns flera organisationer i Göteborg som kan ta hand om dig när du känner dig apatisk är det definitivt värt undersöka tillgänghet och se om det går att få eventuella rekommendationer gällande vilken psykiatriker, psykolog eller samtalsterapeut som du kan ta kontakt med men du kan ju alltid pröva med Dipl. Pykosyntesterapeut Gunilla Gustavsson först.
Enklast kan du som är apatisk eller vill hjälp en akadisk vän komma i kontakt med Dipl. Pykosyntesterapeut Gunilla Gustavsson enligt nedan:


Dipl. Pykosyntesterapeut Gunilla Gustavsson

Johannebergsgatan 16

412 55 Göteborg

070-722 51 54