Apatisk - En hel del information gällande att vara Apatisk och Apati


Apatisk - City Rehab i Helsingborg

Apatiskt stöd hos City Rehab i Helsingborg i Helsingborg

I Helsingborg finns det 6 samtalsterapeter och psykologer som har vana av apatiska personer och hantera apati varav City Rehab i Helsingborg är en av dem. Både erfarenhet och inriktning skiljer mellan terapeuterna och samtalspsykologerna och de kan vara inriktade på olika typer av apatiska beteenden och därför kan det vara bra att jämföra med andra terapeuter i Skåne eller enbart i Helsingborg som är vana att stötta apatiska individer.

Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig som är apatisk bör du kunna definiera graden av din apati och om du vet varför du känner dig apatisk och håglös. En hel del nyttig fakta om apati och likgiltighet kan du hitta på olika samtalsterapeuters hemsidor. Eftersom det finns flera organisationer i Helsingborg som kan ta hand om dig när du känner dig apatisk är det definitivt värt undersöka tillgänghet och se om det går att få eventuella rekommendationer gällande vilken psykiatriker, psykolog eller samtalsterapeut som du kan ta kontakt med men du kan ju alltid pröva med City Rehab i Helsingborg först.
Enklast kan du som är apatisk eller vill hjälp en akadisk vän komma i kontakt med City Rehab i Helsingborg enligt nedan:


City Rehab i Helsingborg

Norra Strandgatan 13N

252 20 Helsingborg

042-14 70 90