Apatisk - En hel del information gällande att vara Apatisk och Apati


Apatisk - Deltagruppen Drottninghög Sjukgymnastik

Apatiskt stöd hos Deltagruppen Drottninghög Sjukgymnastik i Helsingborg

I Helsingborg finns det 6 samtalsterapeter och psykologer som har vana av apatiska personer och hantera apati varav Deltagruppen Drottninghög Sjukgymnastik är en av dem. Både erfarenhet och inriktning skiljer mellan terapeuterna och samtalspsykologerna och de kan vara inriktade på olika typer av apatiska beteenden och därför kan det vara bra att jämföra med andra terapeuter i Skåne eller enbart i Helsingborg som är vana att stötta apatiska individer.

Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig som är apatisk bör du kunna definiera graden av din apati och om du vet varför du känner dig apatisk och håglös. En hel del nyttig fakta om apati och likgiltighet kan du hitta på olika samtalsterapeuters hemsidor. Eftersom det finns flera organisationer i Helsingborg som kan ta hand om dig när du känner dig apatisk är det definitivt värt undersöka tillgänghet och se om det går att få eventuella rekommendationer gällande vilken psykiatriker, psykolog eller samtalsterapeut som du kan ta kontakt med men du kan ju alltid pröva med Deltagruppen Drottninghög Sjukgymnastik först.
Enklast kan du som är apatisk eller vill hjälp en akadisk vän komma i kontakt med Deltagruppen Drottninghög Sjukgymnastik enligt nedan:


Deltagruppen Drottninghög Sjukgymnastik

Blåkullagatan 11C

254 57 Helsingborg

042-406 04 60