Apatisk - En hel del information gällande att vara Apatisk och Apati


Apatisk - Annette Blom, leg psykoterapeut

Apatiskt stöd hos Annette Blom, leg psykoterapeut i Lund

I Lund finns det 11 samtalsterapeter och psykologer som har vana av apatiska personer och hantera apati varav Annette Blom, leg psykoterapeut är en av dem. Både erfarenhet och inriktning skiljer mellan terapeuterna och samtalspsykologerna och de kan vara inriktade på olika typer av apatiska beteenden och därför kan det vara bra att jämföra med andra terapeuter i Skåne eller enbart i Lund som är vana att stötta apatiska individer.

Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig som är apatisk bör du kunna definiera graden av din apati och om du vet varför du känner dig apatisk och håglös. En hel del nyttig fakta om apati och likgiltighet kan du hitta på olika samtalsterapeuters hemsidor. Eftersom det finns flera organisationer i Lund som kan ta hand om dig när du känner dig apatisk är det definitivt värt undersöka tillgänghet och se om det går att få eventuella rekommendationer gällande vilken psykiatriker, psykolog eller samtalsterapeut som du kan ta kontakt med men du kan ju alltid pröva med Annette Blom, leg psykoterapeut först.
Enklast kan du som är apatisk eller vill hjälp en akadisk vän komma i kontakt med Annette Blom, leg psykoterapeut enligt nedan:


Annette Blom, leg psykoterapeut

Winstrupsgatan 3

222 22 Lund

046-211 25 66