Apatisk - En hel del information gällande att vara Apatisk och Apati
54.236.234.60 - CbHaI2J9


C-EX - ex - U-1
Apatisk - Leg. Psykoterapeut Joanna Nygell Davidsson

Apatiskt stöd hos Leg. Psykoterapeut Joanna Nygell Davidsson i Lund

I Lund finns det 11 samtalsterapeter och psykologer som har vana av apatiska personer och hantera apati varav Leg. Psykoterapeut Joanna Nygell Davidsson är en av dem. Både erfarenhet och inriktning skiljer mellan terapeuterna och samtalspsykologerna och de kan vara inriktade på olika typer av apatiska beteenden och därför kan det vara bra att jämföra med andra terapeuter i Skåne eller enbart i Lund som är vana att stötta apatiska individer.

Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig som är apatisk bör du kunna definiera graden av din apati och om du vet varför du känner dig apatisk och håglös. En hel del nyttig fakta om apati och likgiltighet kan du hitta på olika samtalsterapeuters hemsidor. Eftersom det finns flera organisationer i Lund som kan ta hand om dig när du känner dig apatisk är det definitivt värt undersöka tillgänghet och se om det går att få eventuella rekommendationer gällande vilken psykiatriker, psykolog eller samtalsterapeut som du kan ta kontakt med men du kan ju alltid pröva med Leg. Psykoterapeut Joanna Nygell Davidsson först.


H-EX - ex - U-2

Enklast kan du som är apatisk eller vill hjälp en akadisk vän komma i kontakt med Leg. Psykoterapeut Joanna Nygell Davidsson enligt nedan:


Leg. Psykoterapeut Joanna Nygell Davidsson

Klostergatan 14

222 22 Lund

070-669 15 61


I-EX - ex - U-3

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!