Apatisk - En hel del information gällande att vara Apatisk och Apati


Apatisk - Marshalls Elit Sport & Arbetsskada Terapi HB

Apatiskt stöd hos Marshalls Elit Sport & Arbetsskada Terapi HB i Sjöbo

I Sjöbo finns det 2 samtalsterapeter och psykologer som har vana av apatiska personer och hantera apati varav Marshalls Elit Sport & Arbetsskada Terapi HB är en av dem. Både erfarenhet och inriktning skiljer mellan terapeuterna och samtalspsykologerna och de kan vara inriktade på olika typer av apatiska beteenden och därför kan det vara bra att jämföra med andra terapeuter i Skåne eller enbart i Sjöbo som är vana att stötta apatiska individer.

Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig som är apatisk bör du kunna definiera graden av din apati och om du vet varför du känner dig apatisk och håglös. En hel del nyttig fakta om apati och likgiltighet kan du hitta på olika samtalsterapeuters hemsidor. Eftersom det finns flera organisationer i Sjöbo som kan ta hand om dig när du känner dig apatisk är det definitivt värt undersöka tillgänghet och se om det går att få eventuella rekommendationer gällande vilken psykiatriker, psykolog eller samtalsterapeut som du kan ta kontakt med men du kan ju alltid pröva med Marshalls Elit Sport & Arbetsskada Terapi HB först.
Enklast kan du som är apatisk eller vill hjälp en akadisk vän komma i kontakt med Marshalls Elit Sport & Arbetsskada Terapi HB enligt nedan:


Marshalls Elit Sport & Arbetsskada Terapi HB

Hammargränd 2

275 39 Sjöbo

0416-41 18 55