Apatisk - En hel del information gällande att vara Apatisk och Apati


Apatisk - Shire Human Genetic Therapies AB

Apatiskt stöd hos Shire Human Genetic Therapies AB i Danderyd

I Danderyd finns det 3 samtalsterapeter och psykologer som har vana av apatiska personer och hantera apati varav Shire Human Genetic Therapies AB är en av dem. Både erfarenhet och inriktning skiljer mellan terapeuterna och samtalspsykologerna och de kan vara inriktade på olika typer av apatiska beteenden och därför kan det vara bra att jämföra med andra terapeuter i Stockholms län eller enbart i Danderyd som är vana att stötta apatiska individer.

Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig som är apatisk bör du kunna definiera graden av din apati och om du vet varför du känner dig apatisk och håglös. En hel del nyttig fakta om apati och likgiltighet kan du hitta på olika samtalsterapeuters hemsidor. Eftersom det finns flera organisationer i Danderyd som kan ta hand om dig när du känner dig apatisk är det definitivt värt undersöka tillgänghet och se om det går att få eventuella rekommendationer gällande vilken psykiatriker, psykolog eller samtalsterapeut som du kan ta kontakt med men du kan ju alltid pröva med Shire Human Genetic Therapies AB först.
Enklast kan du som är apatisk eller vill hjälp en akadisk vän komma i kontakt med Shire Human Genetic Therapies AB enligt nedan:


Shire Human Genetic Therapies AB

Svärdvägen 11

182 33 Danderyd

08-544 964 00