Apatisk - En hel del information gällande att vara Apatisk och Apati
54.236.234.60 - CbHaI2J9


C-EX - ex - U-1
Apatisk - Sankt Erik Psykologmottagning

Apatiskt stöd hos Sankt Erik Psykologmottagning i Stockholm

I Stockholm finns det 38 samtalsterapeter och psykologer som har vana av apatiska personer och hantera apati varav Sankt Erik Psykologmottagning är en av dem. Både erfarenhet och inriktning skiljer mellan terapeuterna och samtalspsykologerna och de kan vara inriktade på olika typer av apatiska beteenden och därför kan det vara bra att jämföra med andra terapeuter i Stockholms län eller enbart i Stockholm som är vana att stötta apatiska individer.

Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig som är apatisk bör du kunna definiera graden av din apati och om du vet varför du känner dig apatisk och håglös. En hel del nyttig fakta om apati och likgiltighet kan du hitta på olika samtalsterapeuters hemsidor. Eftersom det finns flera organisationer i Stockholm som kan ta hand om dig när du känner dig apatisk är det definitivt värt undersöka tillgänghet och se om det går att få eventuella rekommendationer gällande vilken psykiatriker, psykolog eller samtalsterapeut som du kan ta kontakt med men du kan ju alltid pröva med Sankt Erik Psykologmottagning först.


H-EX - ex - U-2

Enklast kan du som är apatisk eller vill hjälp en akadisk vän komma i kontakt med Sankt Erik Psykologmottagning enligt nedan:


Sankt Erik Psykologmottagning

Sankt Eriksgatan 76

113 20 Stockholm

08-33 11 03


I-EX - ex - U-3

Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!