Apatisk - En hel del information gällande att vara Apatisk och Apati


Apatisk - Christian Olsson Kognitiv Psykoterapi AB

Apatiskt stöd hos Christian Olsson Kognitiv Psykoterapi AB i Göteborg

I Göteborg finns det 27 samtalsterapeter och psykologer som har vana av apatiska personer och hantera apati varav Christian Olsson Kognitiv Psykoterapi AB är en av dem. Både erfarenhet och inriktning skiljer mellan terapeuterna och samtalspsykologerna och de kan vara inriktade på olika typer av apatiska beteenden och därför kan det vara bra att jämföra med andra terapeuter i Västergötland eller enbart i Göteborg som är vana att stötta apatiska individer.

Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig som är apatisk bör du kunna definiera graden av din apati och om du vet varför du känner dig apatisk och håglös. En hel del nyttig fakta om apati och likgiltighet kan du hitta på olika samtalsterapeuters hemsidor. Eftersom det finns flera organisationer i Göteborg som kan ta hand om dig när du känner dig apatisk är det definitivt värt undersöka tillgänghet och se om det går att få eventuella rekommendationer gällande vilken psykiatriker, psykolog eller samtalsterapeut som du kan ta kontakt med men du kan ju alltid pröva med Christian Olsson Kognitiv Psykoterapi AB först.
Enklast kan du som är apatisk eller vill hjälp en akadisk vän komma i kontakt med Christian Olsson Kognitiv Psykoterapi AB enligt nedan:


Christian Olsson Kognitiv Psykoterapi AB

Kronhusgatan 11

411 05 Göteborg

073-642 96 63